Notice: Use of undefined constant op - assumed 'op' in /home/intermedprima/www/root/serbian.php on line 72

Notice: Undefined index: op in /home/intermedprima/www/root/serbian.php on line 72
 

Медицински центар "Интермед - Прима" – Пловдив, Бугарска поседује дуготрајно искуство у лечењу пацијената са неуролошким оболењима из многих земаља. У подручју Југоисточне Европе једино овде се прилаже метода лечења неуролошких оболења са активним метаболитима. Метода метаболитске терапије разрађена је од екипе руских научника – биохемичара и неуролога из Центра савремене медицине "Примавера Медика" у Москви и користи се више од 12 година у Русији – у 17 клиничких и медицинских центара и више од 10 година у другим медицинским центрима у Европи (у Прагу, Чешка; у Лимасолу, Кипар; у Донецку, Украјина) као и у нашем центру у Пловдиву, Бугарска.

Метаболитској терапији подлежу деца која имају следеће дијагнозе: перинатална енцефалопатија, церебрална парализа, ментална и говорна заосталост, болест Дауна и друге генетске олигофреније, стања после неуроинфекција и траума мозга, минимална дисфункција мозга, мишићне и периферонервне дегенерације и др.

Примају се на лечење одрасли пацијенти са следећим дијагнозима: мултипла склероза, Паркинсонизaм, атерослкероза мозга, постинсултна стања, стања после траума мозга и неуроинфекција, мишићних и перифернонервних дегенерација.

Лечење има доказану ефикасност без споредних дејства и спроводи се у кућним условима.

Решење о лечењу и контрола његове ефективности врши се од бугарских стручњака-неуролога и педијатара, добили струку у Центру савремене медицине "Примавера Медика" у Москви.

 

 

 

Медицински центар "Интермед Прима" поседује одличне услове за покретачку рехабилитацију деце и одраслих.

 

ВАЖНО ЗА ПАЦИЈЕНТЕ ИЗ СРБИЈЕ, ЦРНЕ ГОРЕ, БОСНЕ и ХЕРЦЕГОВИНЕ И ХРВАТСКЕ!!!

Сви пацијенти који су се досада лечили у Медицинском центру у Новом Саду у Србији могу да наставе са лечењем и следећом терапијом у нашем центру у граду Пловдиву. Лекари-неуролози нашег центра специјализовали су у Центру савремене медицине “Примавера Медика” у Москви и упознати су са свим новитетима који су елаборирани и уведени од стране “Примавера медика” код лечења неуролошких обољења. Наша клиника у сталном је контакту са “Примавера медика” у случају када су потребне консултације са московским лекарима-неуролозима.

Јавите нам се на e-mail: plovdiv@intermed-prima.com или на телефон ++359 32 650872, како бисмо вам упутили службену исправу-позив одговарајућој амбасади /конзулату/ Бугарске како бисте могли да добијете ВИЗУ за посету Бугарској! У ту сврху шаљите нам имена и датуме рођења пацијента и лица у његовој пратњи као и тачну адресу на коју ћете добити званичну исправу-позив потребан за издавање визе!

За више информација, консултације и записивања телефони су: +359 32 650 872, e-mail: plovdiv@intermed-prima.com

За боље информације о различитим неуролошким оболењима, ендометриозу и миоми материце можете погледати, на енглеском и руском језику, сајт Центра савремене медицине "Примавера Медика" : www.primavera.ru

Упишите своју e-mail адресу да бисте добили наш билтен:

E-Mail:

Упишите Избришите

<<--