Notice: Use of undefined constant op - assumed 'op' in /home/intermedprima/www/root/romanian.php on line 72

Notice: Undefined index: op in /home/intermedprima/www/root/romanian.php on line 72
 

Centru medical “Itermed – Prima” – Plovdiv, Bulgaria are o experienta bogata in diagnosticarea si tratamentu a pacientilor cu probleme neurologice din multe tari. Numai in regiunea sudul Europei exista metoda de tratament a pacientilor cu probleme neurologice cu metabolite active. Metoda terapiei metaboliana este prelucrata de un echi de prfesori rsusesti – biochimisti si neurologi din Centru medicinal “Primavera Medica” – Moscova si se practica mai mult de 12 ani in Risia – in 17 clinici si centre medicale si mai mult de 10 ani in alte centre medicale in Europa (Cehia – Praga, Cipru – Limasol, Ucraina – Donetc), inclusiv si in centru nostru in Plovdiv – Bulgaria.

Corespunzatori pentru terapia metaboliana sunt copii cu uramatorele diagnostice: encefalopatie perinatala, paralici cerebral, handicap, sindromul Dawn si alte boli genatice oligofrenie , dupa neuro infectii si travme cerebrale , disfunctii minime cerebrale degeneratii peronefritice si alatele.

Se fac internari si la pacienti invasta cu urmatorile diagnose: scleroza, parchenson, ateroscleroza cerebrala, insult, dupa suferirea o tauma cerebrala si neuroinfectii, degeneratii perfero- neurotice.

Tratamentu are efect dovedit, fara reactii addverse si se efectueaza acasa.

Efacacitatea si controlul taratamentului se efectueaza din specialisti – neurologi, pediatri – bulgari, care si-au facut specializarea in centru medical “Primavera Medica” – Moscova.

 

 

 

 

Centru medical “Intermed Prima” are posibilitatea sa faca rehabilitate motorie la copii si varstnici.

 

Pentru rezervare , consultatie si informatii telefon: +359 32 650 872, e-mail: plovdiv@intermed-prima.com

Pentru informatii mai utile intrati pe saitu www.primavera.ru Centru medicinal “Primavera Medica” – Moscova informatie este descrisa in limba engleza si rusa.

Also, you can sign-up for our bulletin. Simply enter your e-mail and select desired action:

E-Mail:

Inscriete pentru buletinul postal

Descriete din buletinul postal

<<--